OVER ONS

 

Architectenbureau De Lange is een jong bureau in volle groei. Opgericht in 2007 door Kristof DE LANGE hebben we intussen een ruime ervaring van woningbouw tot kantoren en industrie kunnen opbouwen. Centraal in het gelopen traject staat de zoektocht naar kwaliteit voor gebruikers en omgeving.

Ons bureau staat garant voor een professionele ondersteuning waarbij uw dromen en wensen centraal staan!

 

Visie

Architectuur is overal rondom ons. Van kleine schaal, het kleinste schroefje aan een tafel, tot op grote schaal, zoals bv. het ontsluiten van een stad. Aangezien we hiermee constant in contact komen moet elk project opnieuw worden aangewend om een zo gezond en aangenaam mogelijke leefomgeving te creëren.

 

Ontwerpen

Een goed project wordt bepaald door de zoektocht die tijdens het ontwerpen wordt afgelegd en waarbij zoveel mogelijk facetten moeten worden afgetoetst. Door het steeds opnieuw overdenken, uitwerken en evalueren komen we tot het meest correcte antwoord op de gestelde vragen en tot een oprecht orgineel ontwerp.
Bij elk project begint deze zoektocht opnieuw. Elk project heeft namelijk zijn eigen noden, bevat specifieke elementen, potenties en knelpunten… Het gevolgde proces resulteert automatisch in een uniek en oprecht origineel ontwerp.

 

Ecologie

We zijn overtuigd dat we op lange termijn duurzaam met onze omgeving moeten omspringen. Naast de recente focus op het beperken van energieverbruik tijdens de gebruiksfase is het belangrijk om het ruimere plaatje te bekijken. Namelijk een geïntegreerde vies van productie van materialen, over de opbouw, het gebruik, tot uiteindelijk de afbraak en het verwerken van het restmateriaal.

 

LABELS

                                                            

                            Ik-BEN-mee.jpg                  logo20eba_0.jpg                  phplogo-9x8-cm-transparant.gif                          

                            BEN- architect                  Energiebewust architect            Lid passiefhuisplatform 

 

TEAM

Kristof DE LANGE
zaakvoerder

Elisa CAEN
medewerkster

Ruben DE LEERSNYDER
medewerker